پرسش‌های علمی خود را با سایر اعضا مطرح کنید. طرح پرسش علمی

تعداد 44 عضو سازمان جغرافیاو برنامه ریزی روستائی خوانده اند.
آنها می توانند در پیدا کردن پاسخ سوالات به شما کمک کنند.

سوالات رشته جغرافیاو برنامه ریزی روستائی.

قوانین ایجاد سوال در دانشنامه سازمان بین المللی دانشگاهیان

با سلام

این تاپیک در مورد نحوه ی سوال و پاسخ در دانشنامه ایجاد شده است.

لطفا از نوشتن مطالب خارج از بحث خودداری کنید.

هنگام ایجاد سوال رعایت این نکات می تواند به پیدا کردن جواب مناسب بیشتر کمک کند.

1.تیتر سوال را صحیح انتخاب کنید.

2.متن سوال واضح نوشته شود. به صورت شفاف همه ی مواردی که برای پاسخ به سوال لازم است را شرح دهید.

3. برای ایجاد سوال بهتر است حداقل 10 دقیقه وقت بگذارید و روی نوشته خود کمی فکر کنید. در صورت نیاز قبل از ارسال نوشته چندین بار آن را بخوانید و اشتباهات نگارشی و یا کم و کاستی های آن را برطرف کنید.

4.بعد از اینکه سوال ایجاد شد مدیران می توانند تا 3 روز سوال شما را ویرایش کنند. بعد از 3 روز، امکان ویرایش سوال وجود ندارد.

5. هنگامی که سوال یکی از کاربران را می خوانید و نیاز دارید که بیشتر در مورد سوال بدانید و یا نیاز هست که مجهولات و معلومات سوال شفاف تر نوشته شود از قسمت [ ارسال سوال و تذکر  ] از کاربر بخواهید سوال دقیق تری بنویسد.

6.اگر نوشته کاربر اشتباهات نگارشی دارد از طریق فرم [ارسال سوال و تذکر] اعلام کنید.

7.اگر قصد تشکر از ایجاد کننده سوال را دارید  می توانید آن را لایک کنید.

8.اگر سوالی تکراری بود از طریق فرم [ارسال سوال و تذکر]  اعلام کنید.

9.از آنجا که دانشنامه رایگان است و کیفیت برای همه ی ما اهمیت فراوانی دارد به ازای ایجاد هر سوال 1 امتیاز از کاربران گرفته خواهد شد ، اما نگران نباشید به ازای دریافت پاسخ 0.25 امتیاز دریافت خواهید کرد. پس اگر سوال شما خوب پرسیده شود میتواند در دراز مدت امتیاز از درست رفته را جبران کند.

10.قانون اصلی سوال و پاسخ در دانشنامه رعایت احترام متقابل و پرهیز از هرگونه بحث و جدل و  عدم استفاده از هرگونه کلمات نامناسب می باشد. با افراد خاطی به شدت برخورد می شود.

11.در صورتی که پاسخ سوال خود را گرفتید می توانید پاسخ را به عنوان بهترین پاسخ انتخاب کنید.

12.اگر پاسخی به عنوان بهترین پاسخ انتخاب شود 1 امتیاز خواهد گرفت.

13.برای تشکر از پاسخ دهنده تنها کافی است آن پاسخ را لایک کنید و  نیازی به نوشتن عبارات متشکرم ، ممنون ، مرسی و ... نیست.

14.در انتخاب رشته ها ی مربوط به سوال دقت کنید. هرچقدر رشته های مرتبطی انتخاب کنید تعداد افراد بیشتری سوال شما را می بینند و شانس پیدا کردن جواب سوال شما بیشتر خواهد بود.

15. اعتبار علمی  به منظور ایجاد رقابتی سالم برای کاربران قرار داده شده است. اعتبار علمی با امتیاز متفاوت است. اعتبار علمی در ازای فعالبت علمی و موثر در دانشنامه خواهد بود. افرادی که اعتبار علمی  بالاتری داشته باشند از مقبولیت بیشتری برخوردار خواهند بود. در آینده از توان و دانش این عزیزان در سازمان بیشتر استفاده خواهد شد.

16.منظور از مهارت ها در ایجاد سوال همان برچسب می باشد. انتخاب صحیح این مورد هم می تواند به بهتر و بیشتر دیده شدن سوال کمک کند.

17.مهارت به این منظور در نظر گرفته شده است، که برای پیدا کردن سوال مورد  نظر چه مهارت های لازم است و یا اگر کاربران با چه مهارت ها و یا عبارت هایی آشنا باشند بهتر می توانند به سوال شما پاسخ دهند.

قوانین دانشنامه سازمان بین المللی دانشگاهیان اعتبار علمی

تحلیل زلزله‌های خان‌زنیان شیراز

سلام خدمت همه عزیزان 

دوستان متخصص تحلیل‌تون از زلزله‌های شیراز ( به مرکزیت خان‌زنیان ) چی هست ؟

دلیل این زلزله‌های بی‌سابقه چی می‌تونه باشه ؟

 

مطلب کانال تلگرامی هواشناسی و زلزله ایران 

هشدار مهم

ویژه زلزله در #فارس

 

طی ۲روز گذشته شاهد وقوع ۲زلزله بالای ۵ریشتر در استان فارس بودیم.

متاسفانه شایعه ای مبنی بر احتمال وقوع زلزله شدید در حال دست به دست شدن است.لازم است چند نکته به عرض رسانده شود:

 

۱-اینکه وقوع زلزله در یک گسل می‌تواند باعث تحریک گسل های مجاور شود امری بدیهی است اما این به معنی پیش بینی وقوع زلزله شدید نیست.

۲-زلزله به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست وهرکس برای مکانی پیش بینی زلزله کند کاملا بر پایه حدس و گمان این کار را کرده و اصلا وجه علمی ندارد.

۳-وقوع این زلزله ها در استان فارس طی ۲روز گذشته به تخلیه انرژی زمین بسیار کمک کرده و با توجه به روند پس لرزه ها از دیروز تا امروز می‌توان گفت زلزله اصلی زلزله دیروز بوده و ما شاهد روند پس لرزه ها هستیم.این به این معنی است که نباید توقع زلزله قوی تر از زلزله دیروز را در این منطقه داشته باشیم.

 

 نظر اساتید و دانشجویان متخصص در این مورد چیست ؟ و مطلب بالا چقدر صحت داره ؟

زلزله خان‌زنیان

آیا جغرافیا برای بشریت ضروری است؟

جغرافیا برای بشریت بسیار لازم و ضروری است. این علم نه تنها به درک بهتر محیط زیست و کره زمین کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در توسعه انسانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد. در اینجا به چند دلیل کلیدی که جغرافیا برای بشریت ضروری است اشاره می‌کنم: 1. درک محیط زیست و منابع طبیعی جغرافیا به ما کمک می‌کند تا منابع طبیعی زمین را بهتر بشناسیم و نحوه استفاده پایدار از آن‌ها را بیاموزیم. درک دقیق از اکوسیستم‌ها، آب و هوا، خاک، و منابع معدنی باعث می‌شود که بتوانیم به طور مسئولانه‌تر از آن‌ها استفاده کرده و حفاظت کنیم. 2. توسعه پایدار با توجه به چالش‌های زیست‌محیطی نظیر تغییرات اقلیمی، آلودگی، جنگل‌زدایی و بحران آب، جغرافیا علم کلیدی است که می‌تواند به حل این مشکلات کمک کند. متخصصان جغرافیا می‌توانند با تحلیل داده‌ها و پیش‌بینی روندهای محیطی، استراتژی‌هایی برای توسعه پایدار و کاهش تأثیرات منفی زیست‌محیطی طراحی کنند. 3. راهنمایی در برنامه‌ریزی شهری و روستایی جغرافیا در طراحی و برنامه‌ریزی شهرها و مناطق روستایی اهمیت زیادی دارد. اطلاعات جغرافیایی به طراحان و مسئولان کمک می‌کند تا تصمیمات بهتری در خصوص توسعه مناطق، مدیریت حمل‌ونقل، تامین خدمات عمومی و استفاده بهینه از زمین بگیرند. 4. مباحث اجتماعی و فرهنگی جغرافیا به ما کمک می‌کند تا بهتر درک کنیم که چگونه فرهنگ‌ها، زبان‌ها، دین‌ها و سایر ویژگی‌های اجتماعی بر جوامع انسانی تأثیر می‌گذارند. این دانش می‌تواند به تقویت تعاملات بین‌فرهنگی، حل تعارضات و ارتقاء همزیستی مسالمت‌آمیز کمک کند. 5. امنیت و سیاست جهانی جغرافیا برای درک موقعیت‌های استراتژیک کشورهای مختلف و روابط بین‌المللی بسیار اهمیت دارد. این علم می‌تواند به تحلیل بحران‌ها، جنگ‌ها، مسائل مرزی و روابط دیپلماتیک کمک کند و در نتیجه تأثیرات سیاسی و امنیتی آن را برای کشورهای مختلف پیش‌بینی نماید. 6. تحقیقات و پیش‌بینی‌های علمی جغرافیا از ابزارهای پیشرفته‌ای برای مطالعه زمین استفاده می‌کند، مانند سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی (GIS) و نقشه‌های ماهواره‌ای. این ابزارها برای پیش‌بینی تغییرات اقلیمی، زلزله‌ها، سیل‌ها و سایر پدیده‌های طبیعی ضروری هستند. 7. آگاهی از تفاوت‌های جغرافیایی جغرافیا به انسان‌ها این امکان را می‌دهد تا تفاوت‌های جغرافیایی در خصوص اقتصاد، منابع، سطح توسعه و مشکلات اجتماعی را درک کنند. این آگاهی می‌تواند به کاهش نابرابری‌ها و کمک به سیاست‌گذاری‌های بهتر برای توسعه جوامع کمک کند. 8. آموزش و بهبود کیفیت زندگی آگاهی از جغرافیا به انسان‌ها کمک می‌کند که درک بهتری از موقعیت‌های جغرافیایی خود، کشورشان و حتی جهان داشته باشند. این دانش می‌تواند به افراد در تصمیم‌گیری‌های روزمره، سفرها، انتخاب محل زندگی و حتی خرید زمین و املاک کمک کند. در مجموع، جغرافیا نه تنها به درک بهتر دنیای پیرامون ما کمک می‌کند، بلکه ابزارهای ضروری برای حل مشکلات جهانی، توسعه پایدار، و ارتقاء کیفیت زندگی بشریت فراهم می‌آورد.

ایران کارآفرینی کسب و کار فضای مجازی
ورود به سامانه دانشگاهیان

قوانین گفت‌وگوی علمی علمی سازمان بین المللی دانشگاهیان

در جهت پیشبرد اهداف علمی فرهنگی سازمان بین المللی دانشگاهیان، اعضای سازمان می توانند در دانشنامه دانشگاهیان مشارکت کنند.
 در این دانشنامه، می توانید نسبت به طرح پرسش علمی خود اقدام کنید و همچنین پاسخ پرسش هایی را که می دانید درج نمایید.

قوانین

قوانین دانشنامه بسیار ساده هستند:

1 - در گفتگوهای خود احترام همه کاربران را حفظ کنید.
2 - در راستای حفظ کیفیت، از ارائه پاسخ های بی ارتباط خودداری نمایید.
3 - در انتخاب تیتر مناسب برای سوال خود دقت کنید.
4 - سوالی که بهتر پرسیده شود پاسخ بهتری دریافت خواهد کرد ، پس سوال و پاسخ های خود را در کمال آرامش بنویسید و سعی کنید همه ی پیش نیازهایی را که مربوط به است ذکر کنید تا پاسخ بهتری دریافت کنید.
5 - اگر سوالتان پاسخی دریافت نکرد از انتشار لینک سوال در سوالات دیگر کاربران جدا خودداری نمایید.
6 - در هنگام ایجاد سوال و پاسخ ، از نوشتار استاندارد استفاده کنید و به جز در موارد بسیار ضروری از شکلک ها و موارد دیگر استفاده نکنید . در صورت استفاده نادرست  سوال و یا پاسخ شما حذف خواهد شد.

امتیازات
- برای ایجاد هر سوال 1 امتیاز از شما کسر می شود.
- به ازای هر پاسخ 0.25 امتیاز به کاربر پاسخ دهنده و ایجاد کننده سوال داده می شود.
- بهترین پاسخ 1 امتیاز خواهد گرفت.
- در صورتی که سوال یا پاسخ شما خلاف قوانین باشد امتیاز منفی خواهید گرفت.

جستجو کنید